"Ние превръщаме Вашите бизнес и артистични идеи в проекти, които реализираме и допринасяме за Вашия професионален имидж и представяне."

Коледно парти

Коледно партиКоледното парти е важно събитие в живота на фирмата. То е индикатор за фирмената култура на мениджмънта.
Особено по време на финансова криза коледното парти е начин на мениджърите да покажат на служителите си, че държат на тях и искат да възнаградят техните усилия през годината. Разбира се, това не може да е самоцел, ако те не уважават труда им през цялата година, но все пак това е един от забавните начини за тяхната мотивация и възможност за сплотяване на екипа. Вида на самото парти зависи от културата на мениджърите.

Някои от тях предпочитат коледното парти да е само за служителите, а други от тях и за техните лични партньори. Вторият вариант крие известни рискове за непринуденото общуване, защото част от служителите се чустват понякога сковани на партито от присъствието на техните „половинки".

Коледното парти е чудесен начин за „изпускане на парата" в края на напрегнатия декември чрез непринудена веселба. Малките награди, томболите или гостуването на специален изпълнител на партито могат да свършат чудеса за отличното настроение на компанията.

Все пак внимавайте! Приключването на партито и прекомерната употреба на алкохол крият известни рискове за атмосфертата. Наблюденията на EventHouse показват, че много рядко партита, продължаващи след 02.30 часа завършват позитивно за всички. А нали целта на Коледното парти е всички да се забавляват!

Коледното парти се организира за съжаление само веднъж в годината. Затова е изключително важно да възложите организацията му на професионалисти, които да не помрачат настроението на всички в толкова важен момент.

Свържете се с нас за да получите своята индивидуална оферта за фирмено парти!