"Ние превръщаме Вашите бизнес и артистични идеи в проекти, които реализираме и допринасяме за Вашия професионален имидж и представяне."

DrumShot Teambuilding

DrumShot Teambuilding e представен в България за първи път от EventHouse®.


DrumShot e интерактивен пърформанс с ударни инструменти на принципа DRUM CIRCLES, осигуряващ максимално забавление при провеждането на разнообразни събития.
DrumShot използва творци-музиканти и опитен персонал, които добавят магия и правят незабравима Вашата конференция, тиймбилдинг семинар, празник, представяне на нов продукт или програма за обучение.

Изграждане на по-радостно работно място с ударни инструменти или тийм билдинг с барабани!

Сесиите с ударни инструменти могат да помогнат на служителите да се защитят от стреса, а също така и да намалят текучеството на кадрите в една компания, според най- новите изследвания, проведени в САЩ.

Служители на клиника в Пенсилвания участвали в седмични сесии с ударни инструменти в продължение на 6 седмици, в резултат на което те са подобрили настроението си с почти 50%. Д-р Бари Битман, който е автор на изследването, съобщава за намаляване чувството на умора и депресия. Той добавя, че позитивните ефекти, получени от сесиите с ударни инструменти, се наблюдават около година след приключването им. Според Д-р Битман, в рамките на една година 49 служители по- малко са напуснали работа от Обединеното Методистко общество, което е спестило на дружеството около 400 000 USD за обучение на новопостъпили кадри.

На базата на своите изследвания Д-р Битман призовава сесиите с ударни инструменти да бъдат въведени във всички клонове на индустрията.

Health - Reuters

Сесиите с ударни инструменти предпазват служителите от емоционален срив
От Алисън МакКук

Участието в сесии с ударни инструменти може да помогне на работещите да преодолеят стреса и да ги предпази от психически срив, който е най- често срещаната причина за напускане на работа. Маргарет Бейли от Центъра за укрепване на тялото и съзнанието, спомогнала за провеждането на повечето сесии с ударни инструменти, изразява увереност, че упражненията създават връзка между хората и енергия вътре в групата.

Източник: Списание "Насоки в медицината за тялото и съзнанието" 2003г.

"Защо използваме барабаните за изграждане на екипи" (Тийм билдинг)

Уникалност
Свиренето на барабани е форма на комуникация, използвана от човешкото общество от векове по време на празник или като подготовка за битка. Това е най- старата известна форма за изграждане на екип (тийм билдинг).
Барабанните удари обединяват и поощряват сътрудничеството в един екип.
Създават общи цели за екипа.

Интерактивност
Свиренето е незабравима дейност за целия екип.
Дава непосредствени резултати и не изисква дарба или физически способности. Новите практически способности се прилагат в сигурна обстановка.

Активен метод за създаване на общност
Дава искра на въображението и творчеството на групата.
Помага за разчупването на рационалния и аналитичен начин на мислене и отваря пътя на нови свежи идеи.
Позволява на хората да приемат предизвикателства и създава връзка с другите членове на екипа.

Освобождава стреса
Съществуват точни научни доказателства, че биенето на барабан променя мозъчните вълни и бързо освобождава стреса.
Участниците бързо достигат до състоянието, в което се наблюдава усилен вътрешен фокус и яснота.
Чрез "изпускане на парата" ще се почувствате балансирани, отпочинали и енергични.

Самоопознаване
Сесиите с ударни инструменти дават много познания, а аналогиите между оркестъра и екипа са дълбоко проникновение в съзнанието на участниците.
Трябва да има сътрудничество, изслушване и отдаване на енергия.
Симбиозата между индивида и групата е същността на работата в екип.
Музикалното произведение, както и една компания, е съставено от много различни части, които трябва да работят в хармония заедно.

Научете повече за DrumShot Teambuilding