"Ние превръщаме Вашите бизнес и артистични идеи в проекти, които реализираме и допринасяме за Вашия професионален имидж и представяне."

Срещи и конференции

Срещите са съществена част от нашия професионален живот. Повечето делови хора прекарват 40% от всеки работен ден в срещи. В повечето фирми срещите са движещата сила за раждане на нови идеи, решаване на проблеми и изграждане на фирмена стратегия. Лошо планираните или лошо проведени срещи могат да пропилеят много пари, време, енергия и възможности всеки ден. Предлагаме Ви някои технически похвати, които ще Ви помогнат да организирате своите срещи по-ефективно, да можете по-добре да ги ръководите, направлявате и участвате в тях.

Ефективната среща е добре организираната среща.

Трябва да изберете подходящите хора и да сте сигурни, че ще могат да присъстват. Важно е да подберете оптималния брой участници в подходящо помещение и със съответно оборудване. Различните поканени и различните цели на срещите изискват различна организация. Трябва да сте наясно с целите на срещата. Визуалната презентация е много важен елемент за успешното протичане на срещите. Когато използвате снимки, илюстрации, графики и дори текст, визуалното представяне увеличава продуктивността на Вашата среща. Последните изследвания показват, че ако разчитате единствено на словесна комуникация, приблизително 90% от Вашето съобщение ще бъде разбрано погрешно или напълно забравено. Подходящата визуална добавка може да увеличи обема на запомнената информация до 50%. 

Обърнете се към нас за организиране на вашето събитие!

Ето кои компании се довериха на нашите услуги

Разгледайте галерии от вече реализирани събития