"Ние превръщаме Вашите бизнес и артистични идеи в проекти, които реализираме и допринасяме за Вашия професионален имидж и представяне."

ДОРМА България

 

Компания DORMA е надежден световен партньор в областта на първостепенните решения за достъп и обслужване, които се използват в по-добрите сгради.

 

С над стогодишни традиции зад себе си, семейната компания DORMA се е превърнала в лидер на световния пазар в областта на контролните системи за врати, подвижните преградни стени и принадлежностите и аксесоари за стъкло. По отношение на автоматиката компанията също се нарежда сред световния елит. Компания DORMA се представя успешно и в областта на сигурността, управлението на времето и контрола на достъп, а в Германия е номер едно в контрола по време на евакуация и системите за сигурност на аварийните маршрути. Основните производствени предприятия на DORMA се намират в Европа, Сингапур, Малайзия, Китай, Северна и Южна Америка. Със световна работна сила, състояща се от около 6600 служители, Групата реализира продажби за 944.4 милиона Евро през финансовата 2010/11 г. (към 30 юни). Седалището на DORMA Group, намиращо се в Еннепетал, Германия оперира в световен мащаб с 71 изцяло собствени компании в 49 различни страни.