"Ние превръщаме Вашите бизнес и артистични идеи в проекти, които реализираме и допринасяме за Вашия професионален имидж и представяне."

Ремикс Глобъл ЕАД

Remixshop е един от водещите европейски онлайн магазини за секънд хенд и аутлет мода, който оперира на 9 пазара с екип от 600 човека в България. През 2021г. Remix беше придобит от американския гигант thredUP и текущо е в бизнес подем и растеж.

Ние създаваме бъдещето за модата. Правим лесно, бързо и приятно секънд хенд пазаруването и вдъхновяваме новото поколение потребители да мисли секънд хенд първо. В Remix следваме принципите на прозрачна и открита комуникация, насърчаваме мащабното мислене и непрестанното учене, вярваме, че всеки човек в екипа ни може да повлияе на резултатите.

Магията на нашия бизнес се случва в модерния ни производствен център в с. Равно поле, където нашите трудолюбиви колеги се грижат за 1 000 000 артикула. Новооткритият ни производствен и логистичен център е изграден с мисъл за удобството на хората - облекчаване на операции, работа в приятна и здравословна среда.