"Ние превръщаме Вашите бизнес и артистични идеи в проекти, които реализираме и допринасяме за Вашия професионален имидж и представяне."

КНАУФ България - винтидж парти 30-те години на ХХ век 29.06.2015

КНАУФ България възложи на EventHouse® организация на тематично парти в стил 30-те години на ХХ век.

Тематичното събитие и пресъздаването на епохата бе препратка към основаването на компанията през през 1932 г. в гр. Ипхофен, Германия. 

В процеса на създаване на развлекателната програма интегрирахме характерни музикални стилове от епохата - диксиленд и суинг в съчетание с традиционни танци като фокстрот и куикстеп за да въведем максимално участниците в атмосферата от началото на миналия век. Винтидж облеклото, аксесoарите и подаръците бяха съобразени с модата на 30-те години.

Хитове като Bei mir bist du schön и Ice Cream бяха "черешката на тортата" в програмата на Dixie Jokers - специални гости на вечерта. На желаещите да потанцуват специфичните стилове направихме кратък танцов workshop с помощта на професионални танцови инструктори.

За забавление на гостите водещият на вечерта анимира специална интерактивна игра с маски на известни персонажи, факти и събития от епохата.

Програмата продължи с DJ парти до малките часове на нощта.

EventHouse® пожелава много бъдещи успехи на екипа на КНАУФ България!

 

 

КлиентКНАУФ България

Уеб сайт

”Кнауф” е фамилна фирма, основана от братята д-р Алфонс и Карл Кнауф през 1932 г. в гр.... повече за клиента »