"Ние превръщаме Вашите бизнес и артистични идеи в проекти, които реализираме и допринасяме за Вашия професионален имидж и представяне."

R&M Grand Opening Event "Fiber to the future..." 5.10.2012

На 2 Октомври 2012г. швейцарската фирма R&M официално откри новия си завод за оптични кабели в София.  Събитието бе посетено от президента Росен Плевнелиев, посланника на Швейцария Н.П. Г-жа Регина Ешер, представители на собствениците и управляващият директор за България Г-н Александър Петров. След специално организираната среща с медии и търговски партньори, собстениците и президента Плевнелиев прерязаха лентата и направиха кратка обиколка на производствената база на новия завод.

Организацията на това събитие с гости на най-високо държавно ниво бе възложена на EventHouse®. Нашият екип се постара да отговори на прецизността и качеството, с която Швейцария е пословична.  В цялостната концепция на събитието се опитахме да направим връзка между швейцарската консервативност и традиция с авангардната бизнес визия на марката R&M. Специално за коктейла след официалната част бе създаден и изпълнен пърформанс, който да загатне за съвременната визия на марката R&M. Гостите се насладиха на елегантна класическа музика изпълнена на живо, както и на светлинна арт инсталация.

Благодарим на R&M за гласуваното доверие!

 

КлиентР и М България ЕООД

Уеб сайт

Р и М България ЕООД е част от швейцарската компания R&M AG - лидер в производството и... повече за клиента »