"Ние превръщаме Вашите бизнес и артистични идеи в проекти, които реализираме и допринасяме за Вашия професионален имидж и представяне."

TPA Horwath Bulgaria

TPA Horwath e водеща австрийска компания в областта на данъчните консултации и одита с над 750 служители и 22 офиса в Централна и Източна Европа - член на Horwath International (HI) – глобална асоциация на независими счетоводители и одитори, данъчни консултанти, консултанти по мениджмънт, представляващи мрежа от 127 фирми-членки, 433 офиса и повече от 20 000 служители. Horwath International е сред "Top Ten" световни мрежи за професионални услуги, с офиси във всички ключови градове и региони по света като осигуряваме на нашите клиенти професионално обслужване с изключително високо качество.

TPA Horwath е консултантска фирма, която предлага широка гама от експертни услуги в областта на данъчното и международно данъчно консултиране, счетоводство, финанси и одит. Ние сме едни от най-големите данъчни консултанти и одиторски фирми в Австрия и предлагаме нашето ноу-хау на корпоративни клиенти и клиенти от всякакъв мащаб. Предлагаме висококачествени услуги на малки и средни предприятия, асоциации, фондации и отделни лица.