20 години

грижа за Вашите първокласни събития

За нас

За нас

EventHouse® e една от първите фирми в България утвърдили управлението на специални събития като отделна бизнес категория. От 2004 година досега, фирмата консултира своите клиенти от момента на замисъл на конкретно събитие до неговата реализация.
EventHouse® проектира и организира публични (PR), вътрешно фирмени и маркетингови събития.Ние бихме могли да реализираме отделно събитие или поредица от събития като част от общата маркетинг стратегия на фирмата.
EventHouse® изследва възможностите за реализиране на Вашите идеи. Ние изготвяме проект и бюджетна рамка на събитието. След одобрение на проекта и бюджета от клиента, ние изготвяме и съгласуваме Action plan на събитието. EventHouse® координира всички дейности и човешки ресурси по изграждане на събитието и с всички ангажирани артисти и подизпълнители. EventHouse® осигурава модерни технически средства и таланти за постигане на максимален ефект и уникалност на събитието.

Мениджмънт на таланти
За да отговори на все по-нарастващата взискателност на нашите клиенти, EventHouse® поддържа тесни контакти с изявени български творци и таланти. Според Вашите предпочитания и бюджет, ние ще предложим подходящия талант за участник във Вашето събитие – водещ на церемонията, артисти, музиканти, танцьори, групи и т.н. Ние създаваме специални програми, за да подчертаем Вашата корпоративна индивидуалност, култура и стил.
Тийм билдинг- когато искате екипът Ви да оптимизира комуникацията и постиженията в работата си и да получи допълнителна силна мотивация, ние сме насреща за да изготвим една специално създадена за Вас програма.
PR услуги– срещите с медиите са Вашия мощен съюзник за изграждане на разпознаваем корпоративен бранд. EventHouse® ще Ви помогне да се представите на необходимото ниво и да се срещнете с подходящите ресорни журналисти на Вашата презентация.

Нашият екип

Екипът на Ивент Хаус България се състои от професионалисти с дългогодишен опит в сферата на събитийния мениджмънт, сценичните изкуства, аудио-визуалната техника, тиймбилдинг програмите и PR.
През последните 20 години сме работили за десетки емблематични събития- международни конференции, официални откривания на нови обекти, roadshow програми, представяне на нови продукти/product launch events/, корпоративни юбилеи, срещи с медиите, програми за корпоративна социална отговорност и много други.

Възползвайте се от нашия над 20 годишен опит в организацията на различен тип събития!